Stichting Wijkcommissie Breukelen Noord

Activiteiten en Evenementen

Spreekuur Wijkcommissie Breukelen Noord

De Wijkcommissie komt nog steeds niet fysiek bijeen en maakt gebruik van video vergaderen. Totdat deze situatie wijzigt, zal er ook geen spreekuur zijn. 
Waar u anders naar het spreekuur zou komen, kunt u toch uw vragen/opmerkingen aan ons kwijt:
  1. Stuur een mail naar: info@wijkbreukelennoord.nl en vermeld uw naam en telefoonnummer. Beschrijf duidelijk uw probleem of stel uw vraag. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.
  2. Mocht u liever gebruikmaken van video overleg met ons, dan kan dat natuurlijk ook. Geef in uw mail aan dat die optie uw voorkeur heeft en wij spreken met u een datum en tijd af waarop we via ZOOM video vergaderen met elkaar kunnen praten.
De wijkcommissie hoopt in 2021 weer op de normale manier te kunnen vergaderen, met bijbehorend spreekuur. Wij houden u op de hoogte.
Burendag Breukelen Noord: 26 september 2020, 11:00-14:00 uur
 

Veiligheidsavond: 11 maart

Locatie: RSG Broklede, Schepersweg 6a, Breukelen
 

 

NL Doet: 14 maart

I.v.m. de Coronacrisis is NLDoet gecanceld.

Inloopbijeenkomst en presentatie inrichtingsplan invulling openbaar gebied rondom winkelcentrum Breukelen Noord: woensdag 19 februari a.s. om 19:30 uur. Locatie: Boom en Bosch, Markt 13 in Breukelen.

 

 

Herhalingscursus reanimatie AED 28 Maart a.s.

I.v.m. het Coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen is de herhalingscursus tot nadere orde gecanceld. Wij houden u op de hoogte. 

15-02-2020.  Workshop Fruitbomen Snoeien

Een jaar geleden zijn er in de dierenweide van het Henk van der Griftpark fruitbomen aangeplant. Deze bomen hebben onderhoud nodig en moeten worden gesnoeid. Snoeiwerk is best lastig en daarom heeft de Arnold Achterkamp, hovenier van Gunterstein en Slot Zuylen aangeboden om voor een aantal vrijwilligers een workshop “Fruitbomen snoeien” te geven. De workshop wordt op zaterdag 15-02-2020 gegeven aan 2 groepen van 9:00 tot 13:00 uur. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de koffie en  de kosten. De deelnemers krijgen nader bericht

De workshop is inmiddels volgeboekt!