Stichting Wijkcommissie Breukelen Noord

Activiteiten en Evenementen

 

Veiligheidsavond: 11 maart

Locatie: RSG Broklede, Schepersweg 6a, Breukelen
 
I.v.m. de Corona crisis wordt er voorlopig geen inloop spreekuur gehouden. Zodra dit weer mogelijk is, laten we u dit weten.
 

 

NL Doet: 14 maart

I.v.m. de Coronacrisis is NLDoet gecanceld.

Inloopbijeenkomst en presentatie inrichtingsplan invulling openbaar gebied rondom winkelcentrum Breukelen Noord: woensdag 19 februari a.s. om 19:30 uur. Locatie: Boom en Bosch, Markt 13 in Breukelen.

 

 

Herhalingscursus reanimatie AED 28 Maart a.s.

I.v.m. het Coronavirus en de daaruit voortvloeiende maatregelen is de herhalingscursus tot nadere orde gecanceld. Wij houden u op de hoogte. 

15-02-2020.  Workshop Fruitbomen Snoeien

Een jaar geleden zijn er in de dierenweide van het Henk van der Griftpark fruitbomen aangeplant. Deze bomen hebben onderhoud nodig en moeten worden gesnoeid. Snoeiwerk is best lastig en daarom heeft de Arnold Achterkamp, hovenier van Gunterstein en Slot Zuylen aangeboden om voor een aantal vrijwilligers een workshop “Fruitbomen snoeien” te geven. De workshop wordt op zaterdag 15-02-2020 gegeven aan 2 groepen van 9:00 tot 13:00 uur. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor de koffie en  de kosten. De deelnemers krijgen nader bericht

De workshop is inmiddels volgeboekt!

2019

18 en 25 november. Gemeente Breukelen: Inloop bijeenkomst omgekeerd inzamelen.

Binnenkort staat Breukelen op de agenda om de inwoners over het omgekeerd inzamelen te informeren

Inloopbijeenkomsten

  • De inloopbijeenkomsten worden gehouden op maandag 18 en 25 november in Boom & Bosch te Breukelen, van 16.00 – 20.00 uur.
  • De eerste is voor Breukelen Noord
  • De tweede is voor Breukelen Zuid
  • De scheiding tussen beide gebieden is de Kerkvaart.

In de VAR van 24 oktober stond de maandelijkse advertorial over afval. Hierin stond ook een stukje over de genoemde informatiebijeenkomsten in Breukelen.